fredag, april 10, 2009

Glad Påsk!

























Till er alla som kikar in!
Favorit påskhäxan flyger nu runt i vårt vardagsrum. Stora syster har med hjälp av farmor gjort den för något år sedan. Dom har sytt kläderna också, ja även mamuluckerna.

Rummet är nu tömt med undantag av databordet och datorn. Vi försöker komma fram till var vi ska ställa det. Det blev som lillebror sa...
-Mamma ni har ju inte röjt upp i dethär rummet, ni har bara flyttat sakerna till en ny plats i huset. Och det är tyvärr den nakna sanningen. Så ännu kvarstår att röja i dom lådorna.

Men nu ska jag bada bastu och sen mysa med att titta i inredningstidningar. Och drömma om hur mitt nya sovrum skall bli!

3 kommentarer:

  1. oj vilken fin häxa. Duktigt gjort och allt!
    Vad mysigt att få planera sitt sovrum!
    / syster

    SvaraRadera
  2. Tack för att du tittade in hos mig!
    För nu kommer jag att återvända till dig då och då! För här är det trevligt! Du skriver om bastu. Vi har en vedeldad och det är väldigt skönt! Man kan peela och göra inpackningar och fotbad och så bara njuta. Du kan väl ge lite tips på temperatur och annat runt bastubadet du som bor i Finland kan ju!Söker Arja S bok Sauna, men har ej hittat den ej (på t ex Tradera). Ha det gott och en riktigt fin påsk!

    SvaraRadera
  3. Vilken jättefin påskhäxa storasyster gjort.
    Låter mysigt med bastubad, ha en riktigt Glad Påsk :)

    SvaraRadera