söndag, juni 20, 2010

Nu har det gått en vecka...













sen vi körde ner till vår huvudstad med tösen och hennes kompis.
En vecka går fort och jag tycker inte jag hunnit uträtta något speciellt.
Men då jag lyssnar på dottern så har hon hunnit massor!
Där är tydligen allt helt underbart.
Jag måste också erkänna att jag tycker dom är duktiga som tar sej kors och tvärs över London. En kväll var dom på Bon Jovi konsert och jag fick bara sitta här hemma och vara avundsjuk.
Idag då jag pratade med henne stod hon i kön till London eye, det är säkert intressant att åka upp i (själv skulle jag inte våga). Familjen dom bor i är också toppen.

På väg hem senaste söndag var maken dum nog att upplysa mej om att Ikea öppnat en affär i Tammerfors, vilket betydde att han blev tvungen att besöka den.
Maken hatar att shoppa så jag tog mej mycket snabbt genom affären. Då jag påpekade det för maken utbrister han: -Snabbt??? Det tog ju 1½ timme!

Jag hann i alla fall få med mej nya tallrikar, dom vi använder dagligen har börjat ge upp en efter en annan. Jag hann också inse att det jag så länge önskat mej inte hade de rätta måtten för min farstu. Det var ett skåp med fyra lådor att sätta skor i. T.o.m maken tyckte att det hade varit perfekt hos oss.

Idag kom också lillebror hem, han har varit i Lahtis med en kompis och hans föräldrar i 3 nätter. Så nu börjar familjelivet kännas välbekant igen. Storebror passade på och hade nattgäst här men idag har han längtat efter lillebror sen han vaknade. Så ikväll då jag var upp och sa god natt så hittade jag båda killarna i lillebrors säng. Dom sov med huvudet i varsin ände på sängen.

Och nu skall också torparmaja gå och sova om hon skall orka upp och plocka tomater imorgon!

2 kommentarer:

  1. Trevlig midsommar! Säg bara till då vi ska åka dit...=O)

    SvaraRadera
  2. Nästa gång vi åker till T:fors med A ska jag nog också "plåga" maken med ett besök där ;)
    Alltid är det nåt man behöver!

    SvaraRadera