söndag, mars 07, 2010

En liten titt in i storebrors rum...

























Han har valt sina tapeter själv och hade velat ha den svarta i hela rummet. Som tur var kunde vi kompromissa om saken och det blev en fondvägg av hans favorit. Då det e ljust ser man bara dom svarta bladen, men då ljuset lyser på tapeten ser man dom blåa bladen. Tyvärr gick det inget vidare att fånga det med min gamla kamera.


Storebror har det mittersta och minsta rummet på vinden med många vinklar och hörn. Inte helt lätt att möblera. Tänk att båda killarna rymdes att bo här tillsammans före. (Jag ser att en vit ribba lämnat på golvet som inte hör hemma där)













Och sist en liten glimt av dotterns rum. Imorgon kommer en snickare och skall lägga hennes golv. Vi lägger golvvärme i hennes rum nu då vi ändå har ut golvet rivet. En ny fin maskin har jag också fått, en LITEN industridammsugare. Perfekt då man bor i ett 50-tals hus där källarvåningen är av betong golv (ännu). Med den vanliga dammsugaren kommer man inte långt på ett betong golv. Och då man sopar är det dammigt så länge efteråt och då vill man inte hänga tvätten på tork.
Hoppas ni andra också haft en trevlig helg!

2 kommentarer:

  1. Det blir riktigt bra bara det blir färdigt. Men mycket jobb än innan...Vilken fin mojäng du fått ;) Tapeten ser helt olika ut på de båda bilderna, helt otroligt vilken förvandling, beroende på hur ljuset faller.../mor

    SvaraRadera
  2. vad fint storebror fått det,jätte bra smack har han! Ja en industridammsugare är bra att ha men använd den inte för att ta och dammsuga in aska då blir den sur!det lovar jag. Väntar med spänning på stora flickans tapeter..undras om det blir rosa med hallå kitty på???????
    kram

    SvaraRadera