torsdag, mars 25, 2010

En del saker sköter sej själv...

























Ni minns väl att ifjol då vi renoverat vårt sovrum så satte vi fast sänglamporna på en skiva bakom sängen. Jag ville inte göra hål i nya tapeterna eftersom jag ville ha nya lampor.
Så en dag tänkte jag att vad fånig jag är, visst duger dom gamla bra!
Men just den dagen innan kvällen var slut så hade mina killar kastat pilatesbollen mellan varandra och träffat sänglampan som nu hänger trasig.
Idag skall jag med dottern till läkare in till stor stan så få se om jag hittar några lampor i min smak.

Vad fort man glömmer, jag hade alldeles glömt hur det var att ha en valp i huset!
Trots att det är ganska exakt 1 år sen vi tog Tibbe. Det är sena kvällar och tidiga morgnar.
Jag var också lite orolig hur Ville ska bli som jakthund, dom flesta har ju sina gråhundar utomhus. Men Ville han springer runt här inne och busar med Tibbe och barnen.
Men då makens kusin kom på besök berättade dom att deras gråhund hade varit inomhus det första halv året och tom. sovit i sängen. Vid ½ års ålder trivdes han inte längre inne utan ville stanna ute. Han hade varit en duktig älghund och hade varit väldigt lugn med andra hundar och människor.

Våran andra gråhund Stella (snart 6 år) var 5 eller 6 månader då vi köpte henne, det var på hösten och vackert väder ute. Hon har aldrig trivts inomhus trots att barnen tog in henne ibland. Men Ville är så liten så liten och han trivs under köksbordet då jag grejar i köket så han får bo inne tillsvidare så får vi se hur länge han trivs.
Och just nu sover båda hundarna bakom min stol.

Ha en fin dag alla!

2 kommentarer:

  1. Det var nog meningen att du skulle få nya lampor då. eftersom du tänkt så på dagen och de gick sönder på kvällen hahaha. Ja om Ville vill (haha igen) vara inne så låt han va inne. Stella vill ju inte vara inne så då måste hon ju få va ute. om de triv så så är det ju så d ska ha det. Nä Ms hund är ute på dagarna och inne på nätterna och hon jaktar bra....då hon får va med... och då hon inte ätit sig för stor hahaha. ha en bra dag i stan...ja ska också vilja dit nån dag!

    SvaraRadera
  2. En olycka händer så lätt :(
    Du ska se; antagligen var det en mening i det; du ska ha nya lampor!
    Kör på den teorin du...

    SvaraRadera